Hakkımızda

ERİNOKS ailesi olarak 2001 yılından günümüze, uzun vadeli bir süreci göz önünde bulundurarak, hedeflerimizi belirlemiş ve insan hayatını kolaylaştıracak profesyonel çözümler üretmeyi misyonumuz olarak ilke edindik.

ERİNOKS, ürün ve hizmette mükemmele ulaşmayı hedefleyerek uluslararası standartlarda ürünler üretmektedir. Firmamız yurt içi ve yurt dışında proje destekli birçok yatırımcıya anahtar teslimi hizmet sunmaktadır. Endüstriyel mutfak sektöründe faaliyet gösteren, Dünya çapında söz sahibi olmuş firmalar ile proje ortaklığı yaparak.Teknolojiyi yakından takip ederek ve çevreye duyarlılığımızla sizlerin isteklerini yerine getirmeyi koşulsuz şiar edindik.

Başlıca Self Servis Hattı, Hazırlık Ekipmanları, Pişirme Üniteleri, Soğuk Teşhir Üniteleri, Patisseri Reyonları, Kafeterya Fast-Food Ekipmanları, Kombi ve Konveksiyonel Pişirme Fırınları, Bulaşıkhane Ekipmanları, Servis Arabaları.ve Gastronomi gereçleri gibi birçok alanda profesyonel ürünlerimizle, ANKARA Kazan Saray Sanayi Sitesinde bulunan 5000 m2 kapalı üretim alanımızda siz değerli çözüm ortaklarımızın isteklerini profesyonelce yerine getirmekteyiz.

ERİNOKS olarak. çağdaş yönetim şekli ve profesyonel çözümlere yaklaşımı ile müşterilerinin şartsız ve koşulsuz memnuniyetini sağlamayı taahhüt ederiz.